Art VisTen 

Unik kunsthåndværk, når du vil have liv i haven,
besøg vores sansehave & mini museum  

Børglumkloster
Børglumkloster living 11-13 oktober
 Julemarked d. 15-17/11. 19/11. 22-24/11 30/11+1-12 7/12-8/12 2019Børglum kloster åbner op til et juleåbnet om aftenen tirsdag d. 19. november kl 16.00 – 20.00. 🎄🎅🤶🎁🎄
Vi afslutter aftenen med fyrværkeri kl 20.00🎆🎆

Klosterets besøgende kan opleve de private julepyntede stuer og kongesalen når mørket er faldet på og når de mange julelys rigtigt kommer til deres ret.

'Julen i al sin pragt’ er en aften i julens tegn imellem de 2 julemarkeder i november, hvor man kan opleve de mange julelys der oplyser Børglum Kloster.

🎁Boder - boderne fra julemarkedet deltager også på aftenen med 'julen i al sin pragt'. Oplev boderne i herregårds-hestestalden og Østfløjen i tre etager

Oplevelser:
🎄Oplev de private julepyntede stuer.
De private stuer, der er pyntet op efter årets juletema, kan kun opleves til denne event eller til julemarkedet i november, alle andre tider på året er de private stuer ikke åbne for besøgende. Oplev stuerne og kongesalen der er pyntet op til jul.

🎄Klosterkirken oplyst i levende lys – Oplev den 1000 år gamle klosterkirke oplyst af 100 stearinlys.

🎄Caféen med julemenu – Caféen har åbent på aftenen med en julemenuen der er speciallavet til julen på Børglum Kloster. Der er både store og så rettet hvis man kunne tænke sig at spise aftensmad under besøget eller blot en lille haps med nogle æbleskiver.

🎁Klosterbutikken – mangler den sidste julegave eller leder du stadig efter den første? Til juleåbent om aftenen ’julen i al sin pragt’ kan man gå på opdagelse efter julegaven i klosterbutikken. Julepyntsbutikken i Klostergården giver deres bud på årets specielle julepynt.

🎁Julepynts butikken – kan findes i Klostergården, hvor de giver deres bud på det helt specielle julepynt.

🎄Udstillingerne
Rekvisitterne fra julekalenderen ’Ludvig og Julemanden’ samt Julemandens Værksted og Julemandens stue. Se også Kjole udstillingen 'kunsten at klæde sig', legetøjs udstillingen og Bayeuxtapetet.

Billetter til aftenen købes i døren. Man skal ikke forudbestille.

Entré
Voksne 100 kr.
Børn 50 kr.